LogoHomelandUpload

הבחירות שלנו

Not available in this language

קסבה // אוכל

קסבה // אוכל

מבחוץ הקסבה עלולה להיראות כמו מקום נטוש, אך זה בדיוק חלק מהקסם של המקום. בפנים, הקירות הצבועים טורקיז והריהוט מעץ מקנים למקום אווירה נעימה וביתית. המנות משתנות על בסיס יומי, ארוחות הבוקר פשוט נהדרות וזהו המקום היחיד בתל אביב המציע ארוחת בוקר אנגלית אמיתית.

פלורנטין 3.

שמעיה // אוכל

שמעיה // אוכל

לכל מי שמחפש את חווית האוכל הביתי בלי כל הרוח והצלצולים, שמעיה הוא המקום המושלם. את המקום פוקדים באופן קבוע התושבים הותיקים לארוחת צהריים מלאה (המקום לא פתוח לארוחות ערב). אנחנו ממליצים על הכרוב הממולא או על הבשר עם החציל עם תוספת של קוסקוס.

ויטל 2

מתושלח בר יין

מתושלח בר יין

כאן תוכלו למצוא את החוויה הפלורנטינית המתוחכמת. מתושלח שונה באופן מהותי משאר הבארים והמסעדות באזור; עיצוב מוקפד, אווירה מסוגננת ותפריט טאפאס עשיר לצד מגוון של 150 יינות. העיצוב הפנימי האקלקטי מקנה את התחושה של ספרייה באוניברסיטה אירופאית ובחוץ השולחנות ממוקמים עם הפנים לרחוב קורדוברו הציורי.

אוריאל אקוסטה 16

פיצה ג’וזפה

פיצה ג’וזפה

ללא שום צל של ספק, זאת הפיצרייה הכי טובה בתל אביב. מה שהחל כמקום מנומנם בפינת הרחובות ויטל ופרנקל הפך למקום מבוקש עם תור אינסופי של לקוחות שמשתוקקים לקבל את הסלייס שלהם. מבחר התוספות במקום הוא יצירתי ביותר, אך בכל זאת אנחנו מעדיפים את הפיצה המרגריטה הקלאסית.

ויטל 1

פלורנטין 10

פלורנטין 10

“פלורנטין 10″ ממוקם על צומת ויטל – פלורנטין ומציע אווירה ייחודית לשכונת פלורנטין. צומת זו הינה לב ליבה של השכונה ומהווה רחוב מרכזי בתל אביב.

המקום הינו הבחירה של אנשים שבשבילם המושג פלורנטין הוא מעבר לשכונה תל אביבית. המקום מהווה נקודת מפגש הן כבית הקפה השכונתי והן כבר הלילה של תושבי השכונה. העיצוב מודרני ועדין, משרה רוגע וחום, בסגנון הבארים השכונתיים בניו יורק. המוסיקה אף היא מותאמת לאווירה, לאנשים ולטעם המוסיקלי הפלורנטיני.

פלורנטין 10

קורדוברו // אוכל ויין

קורדוברו // אוכל ויין

קורדוברו הינו בר – מסעדה אלגנטי הממוקם ברחוב קורדוברו הציורי (סמטה למעשה) ומציע ללקוחותיו חוויה קולינרית עשירה. המקום המעוצב בסגנון ספרדי המספק לסועדים נחמה אסקפיסטית רכה. האוכל והשירות מעולים ובתפריט היינות תוכלו למצוא מגוון של יינות ישראלים ובינלאומיים.

אנחנו ממליצים על הסנגריה (שאפשר לחלוק עם כל יושבי השולחן) ועל הבס בגריל.

שטרן4